Taxi Centrale ELTAX is de duurzaamste taxi van Sleutelstad Leiden

Neem contact op

Betrouwbaar taxibedrijf met uitmuntende service in Leiden

Taxi Centrale ELTAX is het oudste taxibedrijf in Leiden. Lees op deze pagina meer over onze chauffeurs en service. Of bestel direct online uw taxi.

Bestel een taxi

De chauffeurs van Taxi Centrale ELTAX

Chauffeur Erwin

Erwin

Ik ben al meer dan vijfendertig jaar taxichauffeur met passie, zorg en dienstbaarheid. Het begon allemaal als bijbaan, maar inmiddels ben ik al 30 jaar zelfstandig ondernemer. Ik heb daar nog geen dag spijt van gehad. Naast mijn beroep als taxichauffeur heb ik mijn gezin en doe ik aan fotografie, voetbal en sinds kort honkbal.

Chauffeur Saed

Saed

In liefdevolle herinnering. 

16 maart 2022 overleden.

Rust in Vrede Saed.

Chauffeur Marco

Marco

Ik ben al zeven jaar taxiondernemer samen met mijn vrouw Carla. Taxichauffeur zijn is een unieke kans om een eigen onderneming te runnen. Helemaal als je, zoals ik, een passie hebt voor kwaliteit, veiligheid (zoals kinderzitjes), efficiëntie en algehele service. Naast taxichauffeur hou ik me bezig met mountainbiken, wandelen en koken.

Chauffeur Abdelkader

Abdelkader

Abdelkader is onze vaste nachtcoördinator en nachtchauffeur.

Chauffeur Kenan

Kenan

Onze reserve-nachtcoördinator en -nachtchauffeur.

Chauffeur Ghafur

Ghafur

Al 19 jaar taxichauffeur en inmiddels 13 jaar ondernemer met een mooie Mercedes bus voor 6 personen. Hobby's zijn wandelen en voetbal kijken.


ZABI

Nu  10 jaar (2021) taxiondernemer. Steeds vaker ook in Leiden nodig maar ook vaak op Schiphol. Heeft Geologie gestudeerd aan de Universiteit van Kabul en heeft daarna ook aardrijkskundeles gegeven. Zijn hobby's zijn fitness, hardlopen en lezen.

MADELON

Sinds twee jaar ben ik opnieuw een  zelfstandig. taxichauffeur. Ik ben in het bezit van het landelijke TX-keurmerk wat betekent dat de meeste zorgverzekeraars zaken met mij doen en dat uw zorgtaxirit vergoed wordt. Ik woon landelijk in Rijpwetering waar ik mijn vrije tijd besteed aan de verzorging van mijn huisdieren, de kippen en mijn moestuin. Koken en lezen (vooral geschiedenis) zijn hobby's. Ik rij regelmatig sightseeing tochten door Nederland waarbij de kennis van de vaderlandse geschiedenis goed van pas komt. Inderdaad, ik ben ook per dag(deel) te boeken.

Simone

In 2001 ben ik op de taxi begonnen bij de Eltax. Ik had het gelijk naar mijn zin op de weg. Daarna heb ik nog bij een aantal andere taxibedrijven gewerkt. Eind 2019 heb ik de stap genomen om zelfstandig taxichauffeur te worden. Kwaliteit en veiligheid staan bij mij voorop. Mijn hobby is schilderen. Dat doe ik onder de naam Siem-Moon-Art. 

Elektrische Tesla en Mercedes taxi

Onze Elektrische taxi's zijn het goedkoopste marketinginstrument dat een bedrijf kan inzetten. Dat zijn we omdat we duurzaam, milieubewust, zero-emission, maar ook comfortabel en representatief zijn. Hierdoor produceert de elektrische taxi als vanzelf een glimlach op het gezicht van u, uw gast of uw medewerker. Omdat een elektrische taxi geen CO2, fijnstof of roet uitstoot, is het gebruik van een elektrische taxi ook gunstig voor ISO 14001 en OHSAS 18001. Verder heeft onze Mercedes EQS SUV ook een wifi-hotspot aan boord en u kunt betalen met Apple Pay.

Stipt en zakelijk (onze standaard taxi)

Als tijd een rol speelt en de taxi hoeft voor u niet per se de Tesla te zijn, dan is onze zakelijke service de beste keuze. Want met een tijdmarge van maximaal vijf minuten zijn we Strik en Strak.

Privium Taxi

Nu wij met de taxi niet meer echt voor de deur kunnen komen bij de vertrekhal op Schiphol hebben we een nieuwe optie, de Privium taxi. Daarmee rijden we als u dat wenst een Privium garage in. Zo blijft u warm en droog. Mocht er geen beschikbaarheid zijn dan rijden wij zo diep als mogelijk de P1 garage in.

Bij het afhalen idem dito, we halen u op in één van de Privium garage's of zo diep als mogelijk in P1.

Als u 20x gebruik maakt van deze service ontvangt u van ons een gratis voucher voor de Privium Lounge op Schiphol.

Als u of uw bedrijf 200x gebruik maakt van deze service ontvangt u of iemand van uw bedrijf een gratis Privium Plus kaart.

Schipholtaxi

Onze luchthavenservice is van en naar ieder vliegveld dat u maar wenst. Online of telefonisch vooruitbesteld tegen gunstige tarieven.
Bij uw ritbestelling graag de verwachte aankomsttijd van de vlucht opgeven.. Wij houden de vlucht zelf in de gaten. Bij aankomst graag ook even contact opnemen zodra u de paspoortcontrole bent gepasseerd (bij Non-Schengen) en als u uw koffers heeft. Reist u alleen met handbagage, dan dat graag ook opgeven bij de opmerkingen.

We hebben naast een taxi van Leiden naar Schiphol ook een gunstig geprijsde luchthaventaxi naar bijvoorbeeld Rotterdam, The Hague Airport of Eindhoven Airport. Maar ook naar luchthavens in het buitenland zoals Zaventem en Weeze.

Ziekenvervoer

Moet u naar het ziekenhuis of een andere medische instelling, maar heeft u geen eigen vervoer en maakt u liever geen gebruik van het openbaar vervoer? 

Taxi Centrale ELTAX verzorgt regelmatig ziekenvervoer in Leiden en omstreken. Zo wordt u veilig en in alle comfort van uw huis naar uw zorginstelling gebracht. Ziekenvervoer is geschikt als u bijvoorbeeld naar het ziekenhuis moet voor nierdialyses of oncologische behandelingen en de daarbij horende consulten en onderzoeken. Wij hebben twee TX KEUR merken binnen onze centrale. Vele verzekeraars eisen een taxibedrijf met een zgn TX keurmerk om tot vergoeden over te gaan.

Wilt u meer weten over ziekenvervoer of meteen een taxi bestellen? Neem dan meteen contact met ons op.

Voor vragen, opmerkingen, tips, bijzondere rit-bestellingen of offertes neem contact op voor meer informatie

*Verplicht